Marsepein.

My heart is made of bones. // Soms ook van marsepein. // Als er een puzzelstukje ontbreekt waait de wind erdoor. // Dat doet pijn en geeft rillingen. // Als je het opvult met tranen komt het na een tijdje altijd weer goed. // Als het heel warm wordt schiet het vuurwerk dat behoorlijk kan raken. // Soms heel doeltreffend, evengoed slaat het de bal totaal mis. // Het kan ook druipend smachten, stroef als stroop die te lang in de kast heeft gestaan. // ‘Its living on the edge’ wanneer het fibrilleert van geilheid en drugs. // Het is een expert in overlopen omdat het zo vaak uit zijn voegen barst. // Het leukst is wanneer de lente het tot een drafje aanzet en het buitelingen maakt zoals een jong veulen. // I <3 my <3 //

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.