cent vingt trois.

Mijn plan voor vandaag: over welgeteld 2min spring ik uit bed, zwier ik valiezen, kinderen en hond in de auto, rijden we de bergen in op zoek ons magisch huis, omhels ik de dikste hond vd wereld, gaan we naar t schoolfeest in Nozieres waar ik 20 oesters achteroversla om de schoolkas te spijzen, die ik wegspoel met iets zelfgebrouwen, nodig ik het dorp uit om nadien bij ons het feestje verder te zetten en bij te praten, wie weet wel een danske bij de vinyl en als kers op de taart: sweet sweet love met mijn liefste man in ons eigen nest. (al kan dat laatste worden doorgeschoven naar morgenvroeg wegens teveel van alles hierboven vermeld). Nozieres! On arrivera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.